Donosimo popis 5 najneurednijih horoskopskih znakovi

Neki to nazivaju kreativnim neredom, dok drugi pokušavaju svaliti krivnju na posao, trenutne obaveze ili druge osobe.

Lav

Lavovi nisu neuredni, samo uvijek pronađu nešto pametnije što bi radili. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj znak bi bilo najbolje da za njih čisti netko drugi.

Bik

Bikovi jako vole urednu okolinu, ali ako moraju birati između brige o čistoći i brige o sebi, odabrat će ovo drugo. Bik će radije leći na kauč i pogledati dobru seriju nego da se primi čišćenja, a osjećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promijeni.

Ribe

Ovaj je horoskopski znak sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje – zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu napraviti i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ne griješe.

Strijelac

Strijelci će za sebe reći da uopće nisu neuredni, nego da samo imaju sposobnost jako brzo napraviti nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. To zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo, Strijelci će za sebe reći da to uopće nisu.

Vodenjak

Vodenjaci dobiju napad čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napad dobivaju jako rijetko. Obično razbacuju stvari gdje god stignu, a s obzirom na to da nisu perfekcionisti, ne smeta im nered, ali ni prljavština, piše N1.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...