Grdović pjevao s klapom s Novog Zelanda u Senju, pa mu zaštitari pomagali da izađe iz kluba

Mladen Grdović jučer je nastupao na Senjskom karnevalu, a danas je Samoanska klapa, prigodno nazvana Samoana objavila video s pjevačem Mladenom Grdovićem s kojim su pjevali ‘Nije u šoldima sve’.

Pjevaču su u nedjelju zaštitari pomagali da izađe iz kluba u Senju gdje je noć prije nastupao.

– U subotu je nastupao od negdje 21 do 1 na Senjskom karnevalu. Kasnije smo ga vidjeli u noćnom klubu Konoba. Nismo mi ni znali da je do jutra bio u klubu, očito je bio u nekom odvojenom prostoru, ali vidjeli smo ga u nedjelju u 7 kako izlazi iz kluba vidno alkoholiziran – rekao je očevidac za 24sata.

Samoanska klapa prigodno nazvana Samoana, koju vodi klasično obrazovani glazbenik Christian Malietoa Brown najviše volje pjevati pjesmu Ivice Badurine i Vlaste Juretić “Vilo moja”, ali na njihovom repertoaru su i druge hrvatske klapske pjesme i dobro su poznati našoj publici.

Ova klapa s Novog Zelanda nastupala je u Hrvatskoj, a na svom Facebooku često objavljuju svoje interpretacije pjesama hrvatskih glazbenika.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...