OTVORENA DO KRAJA KOLOVOZA

Izložba “Volim svoju županiju” premještena u Mali arsenal

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U petak, 2. kolovoza 2019. u atriju Turističko-informativnog centra (Palača Cedulin) otvorena je izložba „Volim svoju županiju“ koja se od danas, 7. kolovoza 2019. može razgledati u Posjetiteljskom centru Mali arsenal svakim danom od 10 do 12 i od 18 do 20 sati.

Foto-natječaj istoimenog naziva pokrenut je 2016. godine s ciljem promicanja prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija. Ove godine zainteresirao je gotovo 2000 fotografa, amatera i profesionalaca, a u manje od dva mjeseca pristiglo je nevjerojatnih 3667 radova. U moru fantastičnih fotografija, žiri je odabrao one najbolje, koje će predstavljati svaku županiju u sklopu putujuće izložbe.

O izboru najboljih odlučivao je četveročlani stručni žiri na čijem je čelu i ove godine bila profesionalna fotografkinja Marija Milin. Uz nju su pristigle radove vrednovali Ivana Gusak Galić iz Osječko-baranjske županije, Kristijan Toplak iz Virovitičko-podravske županije i Karlo Frljužec iz Krapinsko-zagorske županije.

Nagradu za najbolju fotografiju odnio je Božan Štambuk iz Splitsko-dalmatinske županije, slijede ga braća Kapović iz Dubrovačko-neretvanske županije i Matej Snopek iz Osječko-baranjske županije.

Fotografija „Odlazak“ autora Marina Marasa izabrana je kao najbolja fotografija između 550 pristiglih fotografija iz Zadarske županije.

Izložbu možete razgledati do kraja kolovoza.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar