Skupe igračkice

Nije samo iPhone: Pogledajte što sve iz Applea stiže do kraja godine

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Ekipa iz Cupertina već je ove godine predstavila nove iPadove, osvježeni iPod, nove AirPodove i kreditnu karticu. Ali, to nije sve.

Evo kratkog pregleda noviteta koje možemo do kraja ove godine očekivati iz Applea.

Pametni telefon iPhone 11

Kao i prethodnih godina, Apple bi trebao tijekom rujna predstaviti nova izdanja svog smartfona. Očekuje se kako će iPhone 11 doći u tri izdanja, s novom stražnjom s do tri leće (od kojih bi jedna trebala biti širokokutna) i novim dizajnom smrznutog stakla, između ostalog.

Pametni sat Apple Watch 5

Uz novi iPhone Apple je svakog rujna od 2016. godine predstavio i novo izdanje svog pametnog sata. Moguće je kako će se to dogoditi i ove godine, a Apple Watch 5 bi mogao dobiti novi procesor, jači i štedljiviji od sadašnjeg, kao i novo keramičko kućište. Priča se i o tome kako bi taj uređaj mogao pratiti obrasce spavanja, ali ne prije iduće godine.

Apple TV Plus

U ožujku ove godine Apple je predstavio visokobudžetni servis za streaming, s posebnim programima iza kojih stoje poznate osobe kao što su Steven Spielberg i Oprah Winfrey. Dosad nisu objavili kad će novi servis krenuti s radom, ali za očekivati je kako će to učiniti tijekom jeseni.

Apple TV Plus je servis s pretplatom kojem ćete moći pristupiti putem prateće aplikacije, dostupne za Appleove mobilne uređaje, Apple TV i pojedine Samsungove pametne televizore. Ta bi aplikacije trebala postati dostupna i za Mac ove jeseni.

Apple Arcade

Apple također pokreće i servis za igranje uz pretplatu u kojem bi se trebalo naći sto igra ekskluzivno dostupnih samo na tom servisu. Zasad nije poznato od kad će Apple Arcade točno službeno biti dostupan, ali najavljeno je kako bi u App Store trebao doći od jeseni. Stoga je za očekivati da će datum i cijene biti objavljeni tijekom predstavljanja iPhonea.

Mac Pro

U lipnju smo imali priliku vidjeti nasljednika računala predstavljenog 2013. godine. Također nije poznato kad bi točno mogao krenuti u prodaju, ali se zna kako će početna cijena novog računala Mac Pro biti 6.000 američkih dolara te kako će Apple zasebno prodavati zaslon (5.000 američkih dolara) i stalak (1.000 američkih dolara).

Više novih AirPoda

Druga generacija bežičnih slušalica AirPod predstavljena je u ožujku, ali moguće je kako će Apple ponuditi još dva modela tijekom nadolazećih mjeseci, od kojih bi jedan mogao biti značajno redizajniran, piše Tportal.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi: