Obavijest za posjetitelje; Večeras koncertni spektakl, evo od kada je otvoren ulaz

Večeras nam u dvorani na Višnjiku čeka koncert zvijezde današnjice Rite Ore. Za sve one koji idu, iz dvorane na Višnjiku imaju nekoliko obavijesti.

- Ovim putem obavještavamo sve posjetitelje koncertnog spektakla Rite Ora koji će se održati sutra 30. kolovoza u Dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 20 sati da na koncert dođu na vrijeme zbog pravovremenog ulaska u dvoranu.

Dvorana će za ulazak publike biti otvorena od 18 sati, za ulaz na tribine (slobodno sjedenje/GA ulaznice) bit će otvoreni ulazi B i D, a za posjetitelje koji imaju ulaznice za parter (stajanje/GA ulaznice), FAN PIT (stajanje) i VIP (slobodno sjedenje) bit će otvoreni ulazi sa sjeverne strane u prizemlju između ulaza B i C.

Jedne od najpopularnijih mladih hrvatskih pjevačica, Franka Batelić i Domenica, izaći će na pozornicu prije Rite Ore te svojim hitovima zagrijati fanove u Zadru za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda.

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...