Obavijest za posjetitelje; Večeras koncertni spektakl, evo od kada je otvoren ulaz

Večeras nam u dvorani na Višnjiku čeka koncert zvijezde današnjice Rite Ore. Za sve one koji idu, iz dvorane na Višnjiku imaju nekoliko obavijesti.

Ovim putem obavještavamo sve posjetitelje koncertnog spektakla Rite Ora koji će se održati sutra 30. kolovoza u Dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 20 sati da na koncert dođu na vrijeme zbog pravovremenog ulaska u dvoranu.

Dvorana će za ulazak publike biti otvorena od 18 sati, za ulaz na tribine (slobodno sjedenje/GA ulaznice) bit će otvoreni ulazi B i D, a za posjetitelje koji imaju ulaznice za parter (stajanje/GA ulaznice), FAN PIT (stajanje) i VIP (slobodno sjedenje) bit će otvoreni ulazi sa sjeverne strane u prizemlju između ulaza B i C.

Jedne od najpopularnijih mladih hrvatskih pjevačica, Franka Batelić i Domenica, izaći će na pozornicu prije Rite Ore te svojim hitovima zagrijati fanove u Zadru za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda.

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...