Ulaznice za koncert prodaju se po 80 kuna

“Hrvatska za djecu”; Danas u Zadru humanitarni koncert Danijele Martinović

Promo/PR
Tamni način

Koncert Danijele Martinović naziva „Neopisivo“ održat će se u danas, 25. rujna u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Ovo nije obična glazbena priča. Ovo je priča zajedništva i emocije kojom ćemo pomoći tek rođenim mališanima kako bi bili testirani na rijetke bolesti. Ovu priču, koja je predstavljena u kavani Sv. Lovre, potaknula je Zaklada „Hrvatska za djecu“ u namjeri da potrebe Hrvatskog saveza za rijetke bolesti približi javnosti.

„Zadrani su poznati po pomoći bližnjima kad je ona najpotrebnija. Ovaj smo grad odabrali kao grad koji prepoznaje emociju i s kojim zajedno želimo osvijestit problem nedovoljnog testiranja novorođenčadi na rijetke bolesti!“ – otkriva Renata Gubić, upraviteljica Zaklade i dodaje: „Pozivam i apeliram na sve Zadrane i vaše goste da nam se pridružite u ovom slavlju humanosti i emocija. Zajedno možemo mijenjati svijet i odavde iz centra Zadra!“

Ulaznice za koncert prodaju se po 80 kuna, a mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr, Music shopu Combo te na blagajni HNK Zadar.

“Počeci moje samostalne karijere povezani su isključivo za Zadrom i Zadarskim festivalom na kojem sam otpjevala dvije od desetak najvažnijih pjesama u  mojoj  karijeri; “Zovem te ja” i “Što sam ja ,što si ti”. Zadarska publika je uvijek jednostavno nevjerojatna. Sjećam se da se ničem nisam toliko radovala kao Zadarskom festivalu jednako kao i cijeli bataljon mojih prijatelja koji su išli sa mnom na festival!” – izjavila je Danijela Martinović i dodala: “Veselim se koncertu na kojem ćemo zajedno slaviti ljubav, darivanje i razmjenu pozitivne energije!”

Zadarska publika uživat će u Danijelinoj jedinstvenoj dvosatnoj glazbenoj čaroliji koja će ih voditi kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, sve s elementima irske i pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu i poeziju već je na mnoge ostavio neopisivo snažan dojam, a ono što očekuje zadarsku publiku zasigurno će biti samo nastavak ovog lijepog glazbeno – humanog putovanja.

“Drago nam je da se Zaklada ovoga puta sjetila upravo nas. Rijetke bolesti nisu nažalost poznata tema i definitivno radimo na tome da tu temu što bolje približimo javnosti i široj publici kako bi ljudi bolje reagirali i lakše prepoznali i da nam u konačnici svima bude lakše. Prihod koji se ostvari ovom divnom suradnjom donirat ćemo Kliničkom bolničkom centru Zagreb. U planu je da cijeli dio prihoda ode na proširenje novorođenačkog probira, odnosno na testove i reagense na neke bolesti. Veselimo se koncertu te pozivamo sve da nam se pridruže 25. rujna u Zadru!” – izjavila je Josipa Cvijetović, psihologinja iz Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.

Zaklada “Hrvatska za djecu” djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece.

Ostavi komentar koristeći Facebook