Ulaznice za koncert prodaju se po 80 kuna

“Hrvatska za djecu”; Danas u Zadru humanitarni koncert Danijele Martinović

Promo/PR
Tamni način

Koncert Danijele Martinović naziva „Neopisivo“ održat će se u danas, 25. rujna u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Ovo nije obična glazbena priča. Ovo je priča zajedništva i emocije kojom ćemo pomoći tek rođenim mališanima kako bi bili testirani na rijetke bolesti. Ovu priču, koja je predstavljena u kavani Sv. Lovre, potaknula je Zaklada „Hrvatska za djecu“ u namjeri da potrebe Hrvatskog saveza za rijetke bolesti približi javnosti.

„Zadrani su poznati po pomoći bližnjima kad je ona najpotrebnija. Ovaj smo grad odabrali kao grad koji prepoznaje emociju i s kojim zajedno želimo osvijestit problem nedovoljnog testiranja novorođenčadi na rijetke bolesti!“ – otkriva Renata Gubić, upraviteljica Zaklade i dodaje: „Pozivam i apeliram na sve Zadrane i vaše goste da nam se pridružite u ovom slavlju humanosti i emocija. Zajedno možemo mijenjati svijet i odavde iz centra Zadra!“

Ulaznice za koncert prodaju se po 80 kuna, a mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr, Music shopu Combo te na blagajni HNK Zadar.

“Počeci moje samostalne karijere povezani su isključivo za Zadrom i Zadarskim festivalom na kojem sam otpjevala dvije od desetak najvažnijih pjesama u  mojoj  karijeri; “Zovem te ja” i “Što sam ja ,što si ti”. Zadarska publika je uvijek jednostavno nevjerojatna. Sjećam se da se ničem nisam toliko radovala kao Zadarskom festivalu jednako kao i cijeli bataljon mojih prijatelja koji su išli sa mnom na festival!” – izjavila je Danijela Martinović i dodala: “Veselim se koncertu na kojem ćemo zajedno slaviti ljubav, darivanje i razmjenu pozitivne energije!”

Zadarska publika uživat će u Danijelinoj jedinstvenoj dvosatnoj glazbenoj čaroliji koja će ih voditi kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, sve s elementima irske i pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu i poeziju već je na mnoge ostavio neopisivo snažan dojam, a ono što očekuje zadarsku publiku zasigurno će biti samo nastavak ovog lijepog glazbeno – humanog putovanja.

“Drago nam je da se Zaklada ovoga puta sjetila upravo nas. Rijetke bolesti nisu nažalost poznata tema i definitivno radimo na tome da tu temu što bolje približimo javnosti i široj publici kako bi ljudi bolje reagirali i lakše prepoznali i da nam u konačnici svima bude lakše. Prihod koji se ostvari ovom divnom suradnjom donirat ćemo Kliničkom bolničkom centru Zagreb. U planu je da cijeli dio prihoda ode na proširenje novorođenačkog probira, odnosno na testove i reagense na neke bolesti. Veselimo se koncertu te pozivamo sve da nam se pridruže 25. rujna u Zadru!” – izjavila je Josipa Cvijetović, psihologinja iz Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.

Zaklada “Hrvatska za djecu” djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar