dvoipoldnevna manifestacija

Ovog vikenda Šigurecin Pozdrav ljetu kod Sfinge; Očekuju vas radionice, koncert, cirkuska igraonica…

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Udruga Šigureca u suradnji sa Udrugom Brodarica organizira dvoipoldnevnu manifestaciju Pozdrav ljetu iz parka koja je pod pokroviteljstvom Grada Zadra. Održava se u parku Sfinga na Obali Kneza Trpimira na zadnji službeni vikend ljeta, s početkom u petak 20.09.2019 u 17 sati i završetkom u nedjelju, 22.09.u 23 i 59 sati.

Ideja je bila pozvati građanstvo na druženje i provođenje slobodnog vremena u parku te time istaknuti važnu ulogu parkova u gradskim sredinama.

Program je sljedeći; u petak od 17 sati : Slack line druženje gdje se mladi ljudi imaju priliku okušati u toj relativno novoj disciplini te radionica izrade hotela za bube, od 19 sati Sunset Jam Session otvorenog tipa, te koncert zadarskog benda Kriptidi koji počinje u 21 sat.

U subotu ujutro s početkom u 10 i 30 očekuju vas dvije radionice za vrtićki i osnovnoškolski uzrast, kazališna radionica EKO KAZ glumice i dramske mentorice Mie Zare te interaktivna igraonica o bioraznolikosti na području parka koju vodi biologinja Norma Fressel. Od 16 sati djeca, mladi i svi oni koji se tako osjećaju moći će se razigrati na cirkuskoj igraonici a u 18 sati Christian Peter, francusko njemački umjetnik će nas zabavljati sa svojim klaunskim uličnim performansom. U sklopu večernjeg programa sa zadovoljstvom najavljujemo glazbeni performans IMROVIZIJE autorice i izvodjacice Ane Paške.

U nedjelju ujutro u 11 sati imat ćete priliku okušati se u neobičnoj modernoj tehnici acro yoge, koja je mješavine joge, akrobatike i tajlandske masaže. U 18 sati za završetak jednog zanimljivog vikenda, kao i za zaključak ovog ljeta očekuje meditacijska okrepljujuća zvčcna kupka koju radi Sound therapy Zadar.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar