16-godišnjak pao u ruke policije, marihuanu u garaži čuvao za 38-godišnjaka

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, 38-godišnjaka se sumnjiči da je s ciljem daljnje preprodaje nabavio veću količinu marihuane, težine oko 2,5 kilograma, koju je krajem prošlog tjedna ostavio u jednoj garaži na zadarskom području, gdje ju je na čuvanje povjerio maloljetnom 16-godišnjaku.

Tom prilikom su skupa drogu prepakirali u manje količine, a maloljetnik je trebao dogovorene količine droge donositi na lokacije prema uputama 38-godišnjaka, koji ih je dalje preprodavao.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, u ponedjeljak su policijski službenici Odjela kriminaliteta droga na području Zadra zatekli maloljetnika kod kojeg je pronađeno 900 grama marihuane, upakirane u manje količine s ciljem daljnje preprodaje, kao i i digitalnu vagu, koje su mu oduzete.

Jučer su obojica uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...