Cormier u prijenosu uživo molio Stipu da mu pruži još jednu priliku

Najzanimljiviji dio UFC on ESPN večeri u Bostonu, barem za hrvatske MMA fanove, dogodio se nakon sunaslovne borbe između Yaira Rodrigueza i Jeremyja Stephensa.

Tek što je završio svoj intervju u oktogonu na ekranu se pojavio “split screen” (dva ekrana u jednom), sa Stipom Miočićem u jednom i Danielom Cormierom u drugom. Kada je DC, koji radi kao UFC-ov komentator, na ekranu monitora vidio da je Stipe Miočić u publici, odmah je rukama gestikulirao kako ga moli za još jednu priliku, odnosno još jednu borbu, prenosi Gol.hr.

Podsjetimo, Miočić je vratio pojas UFC prvaka u kolovozu ove godine, nakon što mu je isti Cormier oduzeo godinu dana ranije. Miočić je prije dva mjeseca u Anaheimu nokautirao Daniela Cormiera, nakon što je uvjerljivo gubio nakon prve tri runde.

Miočić je okrenuo meč u svoju korist kada je od početka četvrte runde počeo koristiti udarce u tijelo (jetru), što je u jednom trenutku osjetio Cormier i uzmaknuo. Stipe je to prepoznao i onda serijom boksačkih udaraca u stoji poslao DC-ja u nokdaun i dovršio.

Njihova treća borba, kako je najavio predsjednik Dana White, mogla bi se dogoditi u prvoj polovici iduće godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...