Darovateljima krvi slobodan ulaz na današnju utakmicu Zadra i Cibone

Svake sekunde nekome je potrebna krv kako bi preživio, a danas 25. listopada obilježavamo Dan darivatelja krvi u Hrvatskoj.

Tom prigodom Košarkaški klub Zadar omogućiti će svim davateljima krvi slobodan ulaz na današnju utakmicu Zadra i Cibone.

Princip je sljedeći, ako ste darovali krv dobili ste iskaznicu davatelja, a upravo navedena iskaznica poslužiti će kao ulaznica za večerašnji derbi.

Predviđeni ulaz za sve davatelje i one koji će to tek učiniti biti će C ulaz dvorane “Krešimir Ćosić”.

Donirajte krv i pomozite, jer nekome ćete na taj način spasiti život!

Podsjećamo i na poseban režim ulaska u dvoranu zbog kazne u iznosu 2.000,00 eura koja je stigla na klupsku adresu. Mjere opreza na ulazima u dvoranu bit će postrožene i provjeravati će se godišnje ulaznice.

“Znamo koliko nam je utakmica bitna, znamo tko dolazi. To su dobre utakmice, pune naboja, ritma i energije. Pravi derbiji! Bez podcjenjivanja, mislim da je to jedini derbi hrvatske košarke. Trebat će nam zajedništvo i homogenost igrača među sobom, igrača i trenera, ali i ono što je najbitnije – zajedništvo navijača i momčadi. Stoga bih zamolio sve posjetitelje za razumijevanje, jer će na ulazima biti pojačana kontrola. Radit će sva četiri ulaza, jer očekujemo veću posjećenost. Osim kontrole na samim ulazima, zamolio bih i za strpljenje i razumijevanje jer će se raditi kontrola godišnjih iskaznica, tako da će se na poziv zaštitara ista morati pokazati, naročito na teleskopima iza koša” – poručio je direktor kluba Željko Žilavec.

Utakmica se igra večeras s početkom u 20 sati u dvorani „Krešimir Ćosić“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...