Longin ostaje sportski direktor; Siriščević: “Jusup je dobar je stručnjak, radio sam s njim u Splitu i Širokom”

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je konferencija za novinare KK-a Zadar. Pribivali su Ivan Siriščević, igrač prve momčadi i Željko Žilavec, direktor.

– U petak s Cibonom imamo imperativ pobjede jer nismo u sezonu krenuli prema očekivanjima. Siguran sam da imamo potencijal veći nego što pokazuju rezultati i da ćemo to i pokazati. Nadamo se da će u petak zaigrati i Ive Ivanov koji bi nam puno značio – kazao je Ivan Siriščević.

Na novinarsko pitanje ima li momčad informaciju tko će u petak voditi utakmicu, kazao je da nema, da je tek stigao.

– Mi kao igrači spremni smo…

Potom je Siriščevića dočekalo pitanje je li već radio s Danijelom Jusupom.

– Da, dobar je stručnjak, radio sam s njim u Splitu i u Širokom.

Nakon Siriščevića govorio je Željko Žilavec.

– Nadzorni odbor odlučio je da će novi trener biti Danijel Jusup, a Branimir Longin ostat će sportski direktor.

Okrenuo je potom priču na organizaciju utakmice s Cibonom.

– To je bitna utakmica, s puno naboja, energije, ritma… Trebat će na zajedništvo na svim relacijama, igrači – trener, momčad – publika i zamolio bih za razumijevanje i potporu.

Potom je direktor kazao:

– Bit će otvorena sva četiri ulaza, ali svima će biti nužno strpljenje jer će se provoditi pojačan nadzor. Na poziv zaštitara posjetitelji koji će ići na teleskopske tribine trebat će pokazati i osobnu iskaznicu. Riječ je o tomu da je klub za utakmicu s Krkom kažnjen s dvije tisuće eura i zatvaranjem jednog dijela tribine koja se nalazi u visini klupe za goste. Oni koji posjeduju ulaznice za sektor s ulazima C i D trebat će ovom prilikom naći neko drugo mjesto u dvorani.

U kontekstu ulaznica za utakmicu Zadar – Cibona (petak, 20 sati) treba reći da će se one prodavati već od četvrtka, 24. listopada od 10 do 18 sati, a na dan utakmice od 10 sati do početka treće četvrtine na blagajni ŠC-a Višnjik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...