Marko Pinčić uoči utakmice s Osijekom: “Očekujem praznik nogometa u kojem će naša mladost moći odigrati protiv jednog pravog protivnika”

Danas momčad Zadra očekuje jaki protivnik u 1/8 finala Hrvatskog nogometnog Kupa. Na Stanove stiže Osijek, a utakmica počinje u 17 sati. Isti protivnik je gostovao na Stanovima prije dvije godine, također u Kupu, a završilo je tad 0:4 za goste.

Utakmicu su najavili trener Zadra Marko Pinčić i igrač Josip Sušić.

Trener Marko Pinčić ovako najavljuje:

Što očekujete od utakmice?

– Očekujem praznik nogometa u kojem će ova naša mladost moći odigrati protiv jednog pravog protivnika.

Kolike su Zadrove šanse?

– Šanse postoje dok se utakmice igra. Mogu reći da ćemo dati sve od sebe i da ćemo biti na svom maksimumu. Nadam se da ćemo polučiti dobar rezultat.

Jesu li svi spremni?

– Vasilj je bolestan, svi ostali konkuriraju. Umjesto njega priliku bi opet trebao dobiti mladi Kevrić što bi njemu trebalo dosta značiti u razvoju igre.

Jeste li se posebno pripremali za Osijek ili ćete igrati svoju igru?

– Nismo se posebno spremali. Igrat ćemo svoju igru kojoj težimo cijelu sezonu. Ovo nam je jedan pravi ispit gdje smo, koliko vrijedimo i koliko još trebamo raditi da bi postigli željenu razinu igre.

Josip Sušić je najavio:

– Očekujem jako zanimljivu utakmicu. Mislim da im neće biti lako na Stanovima i da ćemo uspjeti napraviti sve da se dogodi senzacija. Igrače Osijeka naravno da poznajem dobro. Najbolji sam s Boškom Šutalom jer smo igrali skupa najviše.

Kako danas gleda na vrijeme provedeno u Osijeku?

– Vrijeme u Osijeku s današnje strane gledam kao jako veliko iskustvo. Lijepo je bilo biti dio tako velikoga kluba i ostavariti sve što sam postigao u tom dresu. Osvojio sam Kup, bio Osijekov najbolji igrač i strijelac juniora te jedna od najvećih nada Gradskoga vrta, ali zajednički ciljevi nisu se podudarali i ja sam otišao drugim putem. U Osijeku sam sigurno igrao najbolji nogomet u životu.Naravno da će sutra biti poseban motiv za mene i nadam se izbaciti ih. Ako zabijem gol, neću slaviti.

Hoćeš li danas imati poseban motiv?

– Sigurno da jedva čekam istrčati na teren i  bit će to posebne emocije jer igram u svom najdražem dresu, za svoje navijače i za svoj klub i grad.
Ovim putem pozvao bi sve da sutra dođu na Stanove. Prije svega one najvjernije navijače Tornado i ostale da napunimo stadion i da uz sinergiju tribine i nas na terenu napravimo nešto veliko.
Ocekujem pune Stanove i malo Božje sreće.

Za grad za klub za HRVOJA!
Veliko pojačanje za momčad Zadra bit će Luka Begonja koji je registriran i sutra će konkurirati za utakmicu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...