Provirite u novi klub za top noćne izlaske; U Drami nas večeras čeka koncert Zorana Jelenkovića

Novootvoreni klub Drama u Benkovcu mjesto je koje ćete rado posjećivati radi super noćnih provoda, velikog izbora pića i simpatične radne ekipe.

Ovo novo kul i urbano mjesto za izlaske svakog će nam vikenda donositi ono čega nam u ugostiteljskoj ponudi šireg zadarskog kraja nedostaje – live svirke!

– Imat ćemo bendove sa zadarskog, šibenskog, pa i splitskog područja koji interpretiraju najbolje od domaće glazbe, ono što kažemo “pirski bendovi”, kažu nam iz organizacije.

Što je bolje nego nakon napornog radnog tjedna i zamorne svakodnevice, zaputiti se van užurbanog Zadra i u srcu ravnokotarskog grada potražiti mjesto za opuštanje, pjesmu i ples do jutra.

Drama se preteže na preko 150 kvadrata i svojim dekorom donosi šarm noćnog života metropola. Klub prati najtrendi stil uređenja, smaragdno zelena boja koja dominira u prostoru sa zlatnim detaljima odiše luksuzom i elegancijom.

Novo broj jedan mjesto za najbolju zabavu svoja vrata svakog petka i subote otvara u 22 sata.

Nakon prošlotjednog službenog otvorenja, na kojemu je i na iznenađenje samih domaćina bilo preko 300 ljudi, ovoga vikenda, točnije u subotu, 12. listopada s početkom u 22 sata čeka nas nastup miljenika dalmatinske publike svih generacija, Zorana Jelenkovića.

Kako smo se zabavljali proteklog vikenda u centru Benkovcu, pogledajte u galeriji.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...