potpišite

Pokrenuta peticija za Zvonimira Radaša i ostale stradale vatrogasce; “Omogućimo im da nastave svoj životni poziv iako su invalidne osobe”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Za vatrogasca iz Lišana Ostrovičkih, Zvonimira Radaša i administratora Facebook stranice “Vatrogasci – oni su naši heroji”, kao i za sve nastradale vatrogasce pokrenuta je peticija kako bi im se omogućilo zasluženo radno mjesto i stalan posao u vatrogasnoj službi.

2011. postao je najmlađi zapovjednik neke dobrovoljne vatrogasne postrojbe u Hrvatskoj, one iz Lišana Ostrovičkih u zadarskom zaleđu, a iste godine doživio je tešku prometnu nesreću zbog koje je ostao prikovan za invalidska kolica.

“Za vatrogasca Zvonimira Radaša, admina stranice Vatrogasci – oni su naši Heroji, čovjeka koji je povezao i napravio obitelj vatrogasaca diljem Balkana. Za čovjeka koji sa srcem radi svoj posao obavještavajući i dižući moral kolegama kad su pred najvećim plamenom. Izdvojimo malo svoga vremena i zahvalimo s jednim potpisom, njemu i osobama poput njega koje su bili vatrogasci, a nažalost teško stradali. Omogućimo im da nastave svoj životni poziv iako su invalidne osobe. U vatrogasnom sektoru ima pozicija gdje bi mogle obavljati svoje dužnosti, kao što je vatrogasni operativni centar (V. O. C). ONI SU UVIJEK TU KAD NAM TREBAJU, A SADA ONI TREBAJU NAS”, stoji u opisu peticije koju možete potpisati na linku.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar