Pokrenuta peticija za Zvonimira Radaša i ostale stradale vatrogasce; “Omogućimo im da nastave svoj životni poziv iako su invalidne osobe”

Za vatrogasca iz Lišana Ostrovičkih, Zvonimira Radaša i administratora Facebook stranice “Vatrogasci – oni su naši heroji”, kao i za sve nastradale vatrogasce pokrenuta je peticija kako bi im se omogućilo zasluženo radno mjesto i stalan posao u vatrogasnoj službi.

2011. postao je najmlađi zapovjednik neke dobrovoljne vatrogasne postrojbe u Hrvatskoj, one iz Lišana Ostrovičkih u zadarskom zaleđu, a iste godine doživio je tešku prometnu nesreću zbog koje je ostao prikovan za invalidska kolica.

“Za vatrogasca Zvonimira Radaša, admina stranice Vatrogasci – oni su naši Heroji, čovjeka koji je povezao i napravio obitelj vatrogasaca diljem Balkana. Za čovjeka koji sa srcem radi svoj posao obavještavajući i dižući moral kolegama kad su pred najvećim plamenom. Izdvojimo malo svoga vremena i zahvalimo s jednim potpisom, njemu i osobama poput njega koje su bili vatrogasci, a nažalost teško stradali. Omogućimo im da nastave svoj životni poziv iako su invalidne osobe. U vatrogasnom sektoru ima pozicija gdje bi mogle obavljati svoje dužnosti, kao što je vatrogasni operativni centar (V. O. C). ONI SU UVIJEK TU KAD NAM TREBAJU, A SADA ONI TREBAJU NAS”, stoji u opisu peticije koju možete potpisati na linku.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...