Sutra se otvara Zadar Shopping Capitol; Zabavljat će vas DJ, akrobatski i vatreno-plesni show, klaunske animacije…

Zadar Shopping Capitol, smješten u prostorima bivšeg Super Konzuma na Bulevaru, sutra u 8 sati otvara svoja vrata. Za sve posjetitelje pripremljen je bogat program; od 8 do 20 zabavljat će vas DJ, dijele se baloni posjetiteljima, a bit će postavljen i photobooth. Od 10 sati kreću klaunske animacije, u 12 počinju žonglerske radionice za djecu i odrasle, od 16 počinje modeliranje balona, a od 17 sati počinje niz od tri akrobatska showa s elementima vatre: Kesten i papaja, El Cric. Za kraj ostaje vatreno-plesni show Las Calaveras.

Zadar Shopping Capitol je zadnji centar u Capitol Park lancu koji će otvoriti ove godine. Svojim otvorenjem dovodi novu prehrambenu trgovinu koja će zamijeniti Konzum kao glavnog zakupca. U zgradi od 6.400 kvadratnih metara svoja vrata će sutra otvoriti zakupci iz neprehrambenog sektora. Zakupci koji su na istoj lokaciji svoja vrata držali otvorenima i za vrijeme uređenja centra su: Mana moda, Planet Obuća, Raiffeisen Bank, Mikromakro grupa, Intertekstil Stanić, Bio Svijet, frizerski salon Porting, cafe bar Galerija, mjenjačnica te kemijska čistionica Gobin.

Novi zakupac koji će obogatiti postojeću ponudu centra je trgovina TEDi koji se otvara uskoro.  Ova kombinacija zakupaca u novom Zadar Shopping Capitolu kupcima će nuditi bolje iskustvo kupovine na centralnoj lokaciji grada Zadra privlačeći više od 75,000 kupaca. Vidimo se na otvorenju!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...