112

Tri maloljetna Zadranina počinila više razbojništava; Upali u šest trgovina, prijetili i krali novac

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta, te Prve i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanja nad tri maloljetne osobe, koje se sumnjiči za više kaznenih djela razbojništava počinjenih tijekom mjeseca studenog prošle godine u zadarskim trgovinama.

Tako se dva maloljetnika, u dobi od 16 i 17 godina, sumnjiče da su tijekom studenog mjeseca u Zadru počinili razbojništva u četiri trgovine, i to:

– 11. studenog oko 17,50 sati u trgovini trgovačkog društva u ulici Ljudevita Gaja, dana 14. studenog oko 19,15 sati u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva u ulici Grigora Viteza, a isto tako se sumnjiče da su 19. studenog oko 17,45 sati najprije pokušali razbojništvo u trgovini ulici Stjepana Radića, a potom su u 18,15 u ulici Put kotarskih Serdara počinili razbojništvo u trgovini trgovačkog društva, odakle su uz prijetnju otuđili novac.

Nadalje, maloljetnog 16-godišnjaka se također sumnjiči da je s drugim maloljetnikom (u dobi od 17 godina), dana 27. studenog u 19,40 sati u trgovini u Molatskoj ulici uz prijetnju otuđio novac, a isto tako da su tijekom večeri 25. studenog, nešto iza 19 sati pokušali uz prijetnju otuđiti novac u trgovini u ulici Mate Balote u Zadru.

Prema maloljetnicima je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela razbojništva.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar