Tri maloljetna Zadranina počinila više razbojništava; Upali u šest trgovina, prijetili i krali novac

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta, te Prve i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanja nad tri maloljetne osobe, koje se sumnjiči za više kaznenih djela razbojništava počinjenih tijekom mjeseca studenog prošle godine u zadarskim trgovinama.

Tako se dva maloljetnika, u dobi od 16 i 17 godina, sumnjiče da su tijekom studenog mjeseca u Zadru počinili razbojništva u četiri trgovine, i to:

– 11. studenog oko 17,50 sati u trgovini trgovačkog društva u ulici Ljudevita Gaja, dana 14. studenog oko 19,15 sati u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva u ulici Grigora Viteza, a isto tako se sumnjiče da su 19. studenog oko 17,45 sati najprije pokušali razbojništvo u trgovini ulici Stjepana Radića, a potom su u 18,15 u ulici Put kotarskih Serdara počinili razbojništvo u trgovini trgovačkog društva, odakle su uz prijetnju otuđili novac.

Nadalje, maloljetnog 16-godišnjaka se također sumnjiči da je s drugim maloljetnikom (u dobi od 17 godina), dana 27. studenog u 19,40 sati u trgovini u Molatskoj ulici uz prijetnju otuđio novac, a isto tako da su tijekom večeri 25. studenog, nešto iza 19 sati pokušali uz prijetnju otuđiti novac u trgovini u ulici Mate Balote u Zadru.

Prema maloljetnicima je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela razbojništva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...