Vučetić: “Možda Kolinda nije dobila, nego dala pitanja voditeljima”; Glasovac: “Neka Kalmetu i Sanadera pita tko je kriv za dug autocesta”

Sučeljavanje aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, koji iz prvog kruga nosi 3 posto prednosti, aktivno se pratilo i na društvenim mrežama.

Nikola Jelić, voditelj stožera Zorana Milanovića, aludirao je kako je Kolinda Grabar-Kitarović pitanja dobila unaprijed.

“Imati pitanja, a ne imati odgovore?! Jooooj”, napisao je.

Saborski zastupnik i zadarski profesor Marko Vučetić na isto je odgovorio: ” Ne znam zašto po društvenim mrežama zaključuju da je Kolinda dobila pitanja unaprijed? Postoji i druga mogućnost – možda je ona voditeljima unaprijed dala pitanja? Ne valja trčati pred rudo.”

Bivša premijerka Jadranka Kosor uhvatila je Kolindu u još jednoj laži. Opovrgnula je njezinu tvrdnju da je bila prva žena na funkciji ministrice vanjskih poslova napisavši na Twitteru da je to bila Ljerka Mintas Hodak. “Opet hvali vladu Ive Sanadera! Nice!”, dodala je.

Voditelj stožera Miroslava Škore Mate Mijić izrazio je nezadovoljstvo pitanjima koje su postavljali voditelji HRT-a: “Ajmo sad malo o predsjedničkim izborima, ovlastima, programima, viziji razvoja Hrvatske… Ovo je kao TV kalendar.”

Saborska zastupnica i nekad prva žena zadarskog SDP-a Sabina Glasovac napisala je: “Ne zna tko je odgovoran za veliki dug autocesta. Neka pita Kalmetu i Sanadera”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...