Cestitka_Uskrs

46-godišnjak pijan maltretirao i tukao ženu, odgovarat će jer joj je ugrozio dostojanstvo

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 5. veljače 2020. ispitalo privedenog hrvatskog državljanina (1974.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nasilje u obitelji, tjelesne ozljede i kazneno djelo prijetnje.

– Postoji osnovana sumnja da je 46-godišnjak od 2017. godine do 3. veljače 2020. u Novalji, u stanu u kojem živi u zajedničkom kućanstvu sa izvanbračnom suprugom, ne razmišljajući o posljedicama svog ponašanja na psihički status njegove izvanbračne supruge, bio nasilan prema njoj. Osnovano se sumnja i da je 3. veljače 2020. pod utjecajem alkohola više ju puta udario po tijelu i nanio joj lake ozljede što je sve kod oštećenice izazvalo osjećaj straha i nesigurnosti. Osnovano se sumnja i da ju je takvim postupanjem ponizio i doveo u položaj bespomoćnosti te ugrozio njezino dostojanstvo, a ujedno je prilikom dolaska policijskih službenika, u njihovoj prisutnosti, oštećenici uputio riječi prijetnje koje su ju uznemirile i ustrašile, stoji u priopćenju.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...