Pridružite se veseloj karnevalskoj suboti u City Galleriji

Pridružite nam se u dočeku naših malih plesača iz PLESNE UDRUGE GESTA i uživajte u njihovom karnevalskom plesnom kolažu koji se već petu godinu održava u centru City Galleria.

I ove subote, 22. veljače s početkom u 11:00 sati za vas će nastupiti maskirani mališani koji će glazbom i plesom uljepšati ovogodišnji karnevalski tjedan.

Gesta,  plesni ansambl koji uspješno djeluje već devetnaest godina u Zadru i broji preko dvije stotine polaznika, svojim programom promovira plesnu umjetnost i okuplja djecu  i roditelje. Kroz atraktivan kostimirani program plesača, djece starosti od 3 do 18 godina, prikazat će vam čak dvanaest plesnih ulomaka spojenih u jednu priču i dati vam ideje kako se odjenuti za posljednji vikend karnevalskih aktivnosti u Zadru.

Provedite ovu karnevalsku subotu uz odličnu zabavu u City Galleriji!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...