krešin dom

Tornado digao Zadar na noge uoči završnice Kupa; Sakuplja se novac za liječenje teško bolesne Marijete, a žele i novi trofej!

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Za titulu pobjednika ove godine, na završnom turniru osam najboljih u Zadru, dobili smo parove četvrtfinalnih susreta Hrvatskog košarkaškog kupa Krešimir Ćosić koje čine: Cibona – Šibenik (13 sati), Gorica – Hermes Analitica (15.30 sati), Split – Pula 1981 (18 sati) i Zadar – Sonik Puntamika (20.30 sati), prenosi Tportal.

Tko je favorit za ovogodišnju titulu teško je reći obzirom na formu favorita kao što su Cibona i Zadar, trofejnih hrvatskih klubova koji u regionalnoj ligi vode borbu za ostanak u elitnom društvu.

Knjiga rekorda, od hrvatske neovisnosti, kaže kako je najtrofejniji klub upravo Cibona sa 17 titula pobjednika Kupa, a iza njih je upravo Zadar sa 13.

No, iako je Zadar domaćin ovog završnog turnira ono što treba posebno naglasiti jest kako su oni već sada moralni pobjednici, a razlog je humanitarna akcija koju je pokrenula navijačka skupina Tornado koja prikuplja novac za liječenje teško bolesne Zadranke Marijete Kaštele.

Tako u dopisu Tornada, kojim su doslovno digli cijeli Zadar na noge, piše kako ‘pozivaju sve drage Zadranke i Zadrane, članove Tornada i prijatelje KK Zadar da im se pridružite od 12.2. do 15.2. u Tornado Fan zoni koja je postavljena u sklopu ŠC Višnjik nasuprot ‘B’ ulaza u dvoranu.’

U dopisu tako detaljno piše o čemu se točno radi:

‘U Fan zoni će se posluživati piće i hrana za sve navijače i prijatelje KK Zadar, također će se moći i kupiti majice po cijeni od 80 kn koje su posebno napravljene za ovogodišnji kup, a sav prihod od prodaje tih majica ide za liječenje teško bolesne Marijete Kaštele kojoj je dijagnosticirana akutna limfocitna leukemija, te se nalazi na liječenju u Zagrebu’, piše u dopisu uz želju navijačke skupine Tornado ‘da nakon 13 godina najdraži trofej vrate doma.’

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar