Mortus pijani Grdović: “Kak se zove, kukorona? Ujutro pojedite kapule, seksajte se što više!”

Vidno alkoholizirani Mladen Grdović dao je intervju za RTL Exkluziv. Novinarku je dočekao u Zadru, a kamera je zabilježila kako jedva sastavlja rečenice.

Njegove rečenice prenosimo onako kako ih je izgovorio.

Koljoron… Kak se zove? Koljoron. Kukorona… Kokorona. Ujutro pojedite kapule, luka, pojedite malo slanine, rukujte se sa svakim normalno, seksajte se što više jer seks… Daje imunitet. Iako ste došli malo rano, a ja sam zaglibija sinoć… Brate mili, ja sam popija zbog kokorone jedno litru i pol vina.. Fala i pijte i dalje vino, voli vas i dalje Mladen Grdović Bevanda, krenuo je.


Potom je progovorio o svom psu koji je nedavno uginuo.

Umrla je na mojim rukama, ja sam samo reka tu ti je tvoj tata. Tu toj tata. Ja sam doša, ja sam drža, odjedanput ona sam se bacila…, rekao je prije nego što je počeo plakati.

Rekao je poneku i o svojoj ženi.

Brankici je vrlo teško sa mnom. Ona zna da sam vragolast… Ona zna moje kvalitete, rekao je.

Otkrio je da s majkom svoje kćeri nema kontakt i zamjerio novinarima što svi pitaju kakav je tata, a nitko ne pita kakva je mama. Ljutit je što mu je 17-godišnja kći počela pušiti.

Nekako se potom prebacio i na svoj seksualni život.

Kad bi reka sve s kojima sam spavao, trebao bi brojati od danas do sutra. Bilo je broj – bezbroj!, rekao je.

Na pitanje je li stao na loptu: “Ja mogu i uvijek ću moći.

Na pitanje što će Brankica reći, odgovorio je: “Ona nije vidila, vi niste vidili i što koga briga.

Za sve je na kraju okrivio medije.

Vi ste napumpali od mene, da sam ja medvjed. Ja sam malo dite koje voli sve, ja sam tipični Dalmatinac, pijančina kad ja oću, kad mi se jede riba, ja jedem, rekao je.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...