Policija vraćala Zagrepčane na paškom i virskom mostu i Gaženici: “Tko je u samoizolaciji ne može doći u svoju nekretninu”

Zbog potresa koji je jučer pogodio Zagreb, veliki broj ljudi uputio se prema jugu, pa tako i na područje Zadarske županije. Najviše dolazaka zabilježeno je na Viru i Pagu gdje policija kontrolira mostove.

Kako je rekao Šime Vicković, načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije, svi koji dolaze na naše područje dužni su se javiti mjesnim stožerima Civilne zaštite kako bi ih evidentirali.

Oni koji su zdravi i imaju nekretninu na našem području, mogu doći u svoje nekretnine. Ali oni koji su u samoizolaciji ne mogu doći u svoju nekretninu nego se trebaju vratiti u svoje mjesto odakle su došli i nastaviti boraviti u samoizolaciji – rekao je Vicković, dodajući kako je jučer u Gaženici vraćeno dvadesetak automobila koji su htjeli na otoke, no linije su zatvorene za sve one koji nemaju prebivalište na otocima.

Molimo građane da se pridržavaju strogo mjera Nacionalnog i Županijskog stožera. To vrijedi za sve stanovnike s ovog ili nekog drugog područja, pogotovo ako dolaze na prostor Zadarske županije – naglasio je Vicković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...