izdaje ih grad ili općinski stožeri

Stožer: “Tko mora putovati iz vitalnih obiteljskih razloga treba izraditi propusnicu”

Matija Lipar/ZARAPIX
Tamni način

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković uputio je svim stožerima civilne zaštite na području Zadarske županije preporuke i smjernice vezane za razvoj situacije oko koronavirusa COVID-19 i donesene Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Time ih obavještava da za osobe koje će putovati iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština propusnicu izdaju Gradski ili općinski stožeri civilne zaštite, ovisno o prebivalištu osobe koja traži propusnicu.

Načelnik Stožera rekao je danas na konferenciji za novinare da propusnicu tj. potvrdu za rad osobama koje žive u jednom mjestu/gradu/općini, a rade u drugom mjestu/gradu/općini izdaju poslodavci.

„ Svi ljudi koji putuju na  svoja radna mjesta mogu dobiti potvrdu od svog poslodavca sa imenom i prezimenom te OIB-om i lokacijom na kojoj radi, uz preduvjet da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera.“

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar