“Ajde ća, lupit ću te”; Fratri iz Zadra koji su postali hit: “Nismo htjeli da ovo svi vide, ali nije nam žao”

Video snimljen u Župi Presvetog Srca Isusovog u Zadru, a u kojem su glavne zvijezde fratri Ante i Nikica, ne prestaje se dijeliti po društvenim mrežama. Kako je vidljivo na snimci, svećenici su imali probu za misno slavlje. Dok je jedan čitao, drugi je stao iza njega. Primijetivši da je nešto krivo pročitao, fratar u pozadini pokušao je ispraviti kolegu za govornicom, a upravo zbog toga video je postao viralan. Naime, ovaj ga je ljutito pozvao da se pridržava socijalne distance.

“Ajde dobro. Ajde ća od mene. Lupit ću te..”, rekao je fratar za govornicom, a video je objavila i sama Župa na svojem Facebook profilu uz komentar da je video trebao biti šaljiv, kao i da je trebao biti interna fora franjevaca.

“Draga naša braćo i sestre, živeći u ovom virtualnom svijetu vijesti i različite objave se šire brže od svakog virusa. Tako je i nas iznenadila objava simpatičnog videa koja je nastala u vrijeme proba za slavlja koja prenosimo. Spomenuti video nismo baš željeli svima objaviti jer iako je šaljiv htjeli smo da to bude interno. Međutim, netko je valjda proslijeđivao taj video i naša dobra braća fra Ante i fra Nikica postala su viralni hit. Nije nam žao.

Nek se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke obitelji, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni. Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratiti objave naše stranice, a one kojima će ovo biti prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njezinih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti”, napisali su iz Župe.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...