Zadranin (18) u Alfa Romeu bježao presretačima po cijelom gradu i prolazio kroz crveno

U subotu navečer nešto prije ponoći u Zadru, policijski službenici Postaje prometne policije su prilikom kontrole prometa službenim vozilom – presretačem, u ulici Ivana Mažuranića uočili osobno vozilo Alfa Romeo, zadarskih registracijskih oznaka, a kada je vozač uočio policiju nastavio je vožnju i kroz crveno svjetlo na semaforu prošao u ulicu Josipa Jurja Strossmayera.

Policijski službenici su upozoravali vozača svjetlosnim i zvučnim signalima da se zaustavi, na što se vozač oglušio te nastavio vožnju prema raskrižju s ulicom Stjepana Radića, gdje je ne zaustavljajući kroz crveno svjetlo na semaforu skrenuo u ulicu Josipa Bana Jelačića.

Potom je nastavio vožnju dalje do raskrižja s ulicom dr. Franje Tuđmana, gdje ponovno kroz crveno svjetlo prolazi prema ulici Put Murata, da bi se zaustavio na obližnjem parkiralištu i pobjegao iz vozila.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je vozilom upravljao 18-godišnjak, koji je uz optužni prijedlog zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama jučer priveden na Prekršajni odjel
Općinskog suda u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...