“Tko je postavio Vickovića na čelo Stožera? On kao da broji koliko još ima janjaca za ispeći. Tko je nulti pacijent? Zašto niste poslali inspekciju?”

Jučer je održana još jedna sjednica Županijske skupštine. Ante Rubeša, vijećnik Akcije mladih nije negodovao zbog elektronskog načina održavanja, već dapače, kako kaže u priopćenju, na ovaj način cijela sjednica je kao jedna velika govornica i nitko te ne može prekidati.

Priopćenje donosimo u nastavku:

” Sjednicu sam otvorio jednom pošalicom ili skečom o mitskom sukobu SDP-a i HDZ-a, koji su se za potrebe manipulacije narodom na nadolazećim izborima umjesto ustaša i partizana posvađali oko kredita za izgradnju škole u Biogradu.

„Ma kakvo je ovo bilo prepucavanje župana i „čelnice” SDP-a o ovoj školi u Biogradu? Kaže župan da si je Renata zabila autogol!?! Nije da branim Renatu, ali župan si po toj logici čim se probudi zabije autogol. A tek ona dva dožupana… Autogolgeteri!!!”

Zatim me zanimalo kako predsjednica od Ravnih kotara (Nevenka Marinović) diše i kako to da je samo u Zadarskoj županiji kokoš jača od zmaja…

„Ma nego recite mi predsjednice kako to Vi kao zmajica od svih Ravnih kotara dopuštate ovim nesposobnim kukavicama da sabotiraju naše susrete i podržavate ovaj nelegalni način održavanja skupštine? Zašto nam ne dozvoljavate da održimo Aktualni sat? Ne vidim razloga da svaki vijećnik u word privitku postavi pitanje županu i on mu odgovori isto word privitkom u zakonskom roku od 14 dana? Ja bi pitao, naprimjer, zašto u Vukšiću, Bulićima, Lepurima i Proviću nema vodovodne mreže u 21. stoljeću, dok za to vrijeme župan s ova dva autogolgetera prima 83 000 kuna mjesečno?”

Uvijek aktualna tema. Pandemija Covid 19 aka. Korona #newworldorder#

„Tko je postavio Šimu Vickovića za centarfora Stožera civilne zaštite? Koje su njegove kompetencije za obavljanje tako odgovornog posla? Gledao sam one vaše presice i nisam mogao doći sebi? Što vi glumite? Šime ne zna koliko je kamiona došlo u Gaženicu u karantenu. Kaže on 7-8, a novinarka drži papir na kojem piše 15 kamiona, na to će njoj Šime da nema veze što tu piše, njemu je Škifić javio da ih je 7-8. Koji cirkus, kao da broje koliko još imaju janjaca u stadu za ispeći! Kaže onda Šime da ima dva oboljela u Fini, ljudi se zabrinuli, Fina prijeti tužbom, Šime se zabunio druga Fina, zaboravio da ih je HDZ osnovao par ako koja slučajno propadne! Kažu mi da je taj svestrani načelnik-superheroj iz tko zna koje galaksije osnovao grupu na Whatts Up, kako bi pravovremeno obavještavao medije, a onda ih nije pola ubacio u grupu! Odgađanje presica pola sata ranije, ukidanje Hot linea za Uskrs kako bi se mogla u miru žderati janjetina, izbjegavanje novinara u jeku pandemije i izbora u hadezeu što je praktički isto, rezultati i jednog i drugog su pogubni za Narod! TKO JE NULTI pacijent Covid korona 19 gripe iz Biograda??? Zašto još niste poslali inspekciju??? Što skrivate od naroda? Da nije bilo slučaja Biograd imali bi manje zaraženih od Crne Gore! Sve u svemu jako dobro odrađeni pokus! I ako postoji taj New World Order vi ste jebeno najveći sljedbenici.

Za kraj sam pozdravio nove zaposlenike Zadarske županije koji u jeku pandemije otkaza nas Hrvata postaju ponosni zaposlenici Zadre Nove, a posebno jednog kojeg sam čak i uglazbio (Šenola Selimovića).

Pismo Serolu

„No krenimo mi na bitnije teme, a to bi bilo zapošljavanje u vrijeme kad svi dobivaju otkaze?!? Odnosno da preformuliram, dok narod kupi boce i nema za tri obroka dnevno, vi i dalje u izmišljenim institucijama, leglima uhljebništva, zapošljavate stranačke poslušnike. Samo ovaj put stvar je puno gora, jer ste zaposlili nekog tko je godinama formirao mišljenje našeg grada i sad vidimo za koga i u čije svrhe. Nemali broj puta nas iz Akcije mladih, je taj sveznajući maneken hadezea okarakterizirao kao redikule, oriđinale, glupane, idiote i još sve što ide s tim i to samo zato što smo pričali istinu o prljavom rublju ovoga Grada. Vidiš kako kaže ona stara, svaka maca dođe na vratanca… Koliko si me puta gadio, a ja se pitam znaš li ti uopće tko sam ja? Znaš li ti da si kao personu non gratu zadarske političke scene, proglasio jedinog zadarskog političara koji živi u podstanarima, dok su ovi koje glorificiraš otimali, pljačkali i obespravljivali svakog onog tko je bio protiv njih? Znaš li da za mene i moju obitelj, u mom Gradu nema posla, a isto smo visoko obrazovani, znaš li da me neki prijatelji izbjegavaju, kako ne bi imali problema na poslu, ma znaš li ti da pate i oni što me podržavaju, kao da smo građani drugog reda. Sve zbog tvojih laži o nama. I to u Gradu u kojem smo se rodili i kojeg volimo! I sad mogao bi ja biti kao ti pa iskoristiti moć imuniteta, dok ti više nemaš „pero” (kalašnjikov) i pričati o tebi kao o najneuspješnijem uredniku, koji je srozao tiražu kao nitko u povijesti, ispod 1000 kom., kojem je HDZ plaćao 25 000 kn mjesečno da LAŽE Zadrane, urednika kojeg novinari tuže za mobbing i diskriminaciju, mnogobrojne prijave sindikatu i novinarskom društvu za neetično ponašanje prema kolegama, razaraču brakova. Ali neću! Neću se spustiti na tu tvoju razinu, koja me kao i ti podsjeća na onu pjesmu Zabranjenog Pušenja „Pismo Elvisu”, u kojoj mlada nadobudna djevojka dođe u New York i kupi veliki stan na Manhattanu. Isto kao da ti u Zadru kupiš npr. stan na Voštarnici… Nakon nekog vremena prilagođavanja, djevojka shvati da đaba sve te pare, kad od tebe traže da od pravih praviš budale. Proći će ti ta sretna vremena i shvatit ćeš da te je imalo pola Kalmeta, i rođenu majku dat ćeš tada, ali shvatit ćeš brzo koja si šaka jada. Na kraju samo da ti poželim sreću, nadam se da se više nikad vidjeti nećemo…”

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...