odjeknula informacija

KK Zadar demantira da su Sesaru ponudili trenersko mjesto: “Tražimo najbolje rješenje, u to razmatranje spomenuti nije ušao”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Obzirom da je 04. lipnja 2020. godine u javnosti odjeknula informacija kako je gospodin Josip Sesar odbio ponudu Kluba za suradnju u nadolazećoj sezoni, Košarkaški klub Zadar s ciljem maksimalne transparentnosti želi razjasniti novonastalu situaciju.

Zbog neistinitih tvrdnji u javnosti, koje prenose medijske platforme, vodstvo Kluba dužno je referirati se na iste te priopćiti kako službene, ali i neslužbene ponude za gospodina Josipa Sesara na mjesto trenera seniorske momčadi nije ni bilo.

Navodi u kojima se spominje kako je trener Sesar odbio ponudu apsolutno su neistiniti i netočni.

Košarkaški klub Zadar trenutno je fazi priprema za sljedeću sezonu u koje ulazi i razmatranje najboljeg rješenja na poziciji glavnog trenera prve momčadi, ali u to razmatranje trener Sesar nije ušao.

Ovim putem vodstvo KK Zadar također želi izraziti čestitke Košarkaškom klubu Velika Gorica na plasmanu u ABA 2 ligu i treneru Josipu Sesaru na ostvarenju nove suradnje sa spomenutim klubom, kojeg će ove godine imati prilike voditi u regionalnoj ligi.

Sjetimo, Sportske novosti citirale su Sesara: “Ne bježim od toga da sam imao razgovor s ljudima iz Zadra, bio je to informativni razgovor. I nakon njega je ostao dogovor kako se čujemo za daljnje korake. Međutim, situacija se promijenila. Donio sam odluku da ostajem u Gorici, ovdje postoji dogovor da se ide prema ABA 2 ligi”.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar