Ljetna pozornica zabave; Ledana u petak otvara sezonu koncertom grupe Viva!

Nakon što su mjesta za zabavu zbog korona krize morala biti zatvorena, napokon je došlo vrijeme da se opustimo i uživamo u izlascima.

Tople ljetne večeri idealno je okruniti s omiljenim koktelom i chillanjem uz dobru glazbu. Kada sve to povežemo s odličnom atmosferom na svježem zraku, dolazimo do “must see” mjesta u gradu – zadarske Ledane.

Ovaj popularni lounge & bar u petak otvara ljetnu sezonu uz open air koncert grupe Viva.

Svirka počinje u 22 sata, a nakon plesa i pjesme uz najbolju hrvatsku i stranu zabavnu glazbu, tulum se nastavlja uz “Mega party”. Na glazbenom pultu čeka nas DJ Troxy, a program će biti upotpunjen nastupom plesačica i plesača te vrhunskih performera.

Ulaz je besplatan, a stolove možete rezervirati na 098-630-760. Što vas sve očekuje možete također provjeriti i na Facebooku Ledane.

Ovaj živahni petak tek je uvod u pravu ljetnu ludnicu koja se nastavlja već u subotu, 13. lipnja a potrajat će idućih nekoliko mjeseci.

Tematske zabave, nastupi vrhunskih glazbenih, performing i koncertnih imena, kao i nekoliko festivala u najavi, učinit će Ledanu pravom ljetnom pozornicom zabave u Zadru.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...