Počela su sniženja u popularnim trgovinama: Haljine i majice mogu se naći već za 50 kuna

Iako nas do sezonskih ljetnih popusta dijeli nešto manje od mjesec dana, omiljeni modni brendovi brojnih Hrvata već su sada krenuli s predsezonskim sniženjima.

Kako bi se oporavili od koronakrize, niže cijene svojih modnih komada tako su ponudili Massimo Dutti, Mango, H&M, Springfield, Reserved, dok popularna Zara čini se još uvijek spas svog poslovnog carstva ne vidi u uranjenom valu popusta.

Mango primjerice u svojim dućanima i putem internet stranice nudi popust od 50 posto, dok se oni putem online Mango Outleta penju i do 70 posto. Tako se ljetne hlače mogu pronaći već za 80 kuna, majice za 50, a torbe za 130 kuna.

Sniženje od 50 posto uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 399 kuna nudi i Massimo Dutti, a istu praksu uveo je i poznati švedski lanac brze mode H&M u kojem je moguće pronaći ljetne haljine za 130 kuna ili pak kupaće kostime za 75 kuna.

Sličnu ponudu cijena nudi i Springfield koji je također dio asortimana snizio za 50 posto, dok je na internet trgovini ponudio dodatnih 10 posto popusta uz prijavu na newsletter.

Poljski brend Reserved putem svoje internet trgovine već neko vrijeme nudi brojna sniženja. Tako unutar njihove specijalne ponude možete pronaći ljetne haljine već od 80 kuna, majice od 30, hlače od 100 kuna, a torbe i cipele već od 90 kuna, javlja Novac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...