Škoro u Zadru: “Nije dobro što je ovaj grad postao poznat u svijetu zbog situacije na teniskom turniru”

U Zadru je prilikom posjeta predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škore održana konferencija za medije na kojoj su se građanima i predstavnicima medija obratili Mirosav Škoro i Damir Biloglav, četvrti na listi Domovinskg pokreta za IX. izbornu jedinicu.

Škoro je naglasio da mu je drago što je u Zadru i da mu je Zadar drag grad iz više razloga, međutim da nije dobro što je Zadar postao poznat u cijelome svijetu u zadnjih nekoliko dana zbog situacije koja se dogodila s teniskim turnirom te da se i dalje priča kako smo sigurna zemlja puna demokracije a osim toga se proteklih nekoliko dana na sve moguće načine pokušava se obezvrijediti i omalovažiti Domovinski pokret i koalicija oko Domovinskog pokreta.

Cijela situacija je dosegla vrhunac ne objavama o mojoj obitelji, na to sam navikao, nego činjenicom da je gospođi Karolini Vidović Krišto nakon puno godina naprasito ugašen Facebook profil koji je imao preko dvadeset tisuća pratitelja i ja se nadam da će ipak biti dovoljno mudrosti među onima koji su u poziciji da odlučuju da shvate da se neki procesi ne mogu zaustaviti, proces vraćanja Hrvatske narodu, nadam se da će 5. srpnja hrvatski narod izabrati promjenu koja je neminovna, kazao je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

Prisutnima se obratio i Damir Biloglav te bacio rukavicu da je spreman na sučeljavanje sa svima bilo kada i bilo gdje, na bilo koju temu.

Nažalost mi se danas možemo usporediti s jednim teškim kamionom koji je upao u blato, u takvom je stanju naša država a ovi s plavim i crvenim kapicama se izmijenuju i pokušavaju taj kamion maknuti tako da dodaju gas i da nas koji promatramo što se događa i koji to sve skupa trpimo stalno zasipaju s novim količinama blata. Krajnje je vrijeme da se mi promatrači koji smo očekivali da će se taj kamion pomaknuti prihvatimo posla, da pokušamo taj kamion zaljujlati,pokrenuti ga, i voziti u budućnosti u pravom smjeru, rekao je Biloglav.

Prisutnima se obratio i Ivan Penava ukazavši da Dalmatinska zagora i Lika imaju isti problem kao i Slavonija a to je odlazak mladih ljudi iz Hrvatske samo zato što nemamo nacionalno osvještene ljude, ljude koji nisu svjesni što znači imati svoju državu i što znači brinuti o svakom kutku ove države.

Tijekom tiskovne konferencije saznalo se da se i Miroslav Škoro testirao na COVID te da je stigao nalaz koji je negativan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...