UŽAS Turčin na Viru nožem izbo mladića pa pokušao pobjeći iz Hrvatske

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije i Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim državljaninom Turske s privremenim boravkom u Republici Njemačkoj, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo protiv života i tijela.

Naime, 27-godišnjaka se sumnjiči da je 28. lipnja oko 01,00 sati u ugostiteljskom objektu na Viru, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba nožem ozlijedio 29-godišnjaka, tako da mu je preklopnim nožem dužine 20 cm, dužine oštrice 8,5 cm, zadao ubod u predjelu leđa.

Ozlijeđenom je u nedjelju u ranojutarnjim satima pružena liječnička pomoć u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljeda te je zadržan na daljnjem liječenju. Saznanja o događaju je policija zaprimila iz OB Zadar, a sumnja se
kako je 27-godišnji strani državljanin nakon saznanja kako je policija započela kriminalističko istraživanje napustio područje Vira i zadarske županije.

Međutim, policijski službenici ove policijske uprave u suradnji s policijskim službenicima PU ličko-senjske zatekli su ga jučer poslijepodne u 16,10 sati na autocesti A1 na području Like, dok je osobnim vozilom (D) napuštao područje RH te je priveden u prostorije zadarske policije na kriminalističko istraživanje.

Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju ( čl.110.st. 1. u svezi čl.34. KZ) 27-godišnji državljanin Turske je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...