Darko Vrdoljak se vratio u SDP: “Vjerujem da imamo priliku okrenuti jednu novu pozitivnu stranicu”

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u GO SDP Zadar, održane su prve sjednice predsjedništva i Gradskog odbora SDP-a. Uz dvadesetak novih članova i članica koji su pristupili stranci, u SDP se vratio i bivši gradski vijećnik SDP-a Darko Vrdoljak.

Darko Vrdoljak je svojedobno napustio SDP nezadovoljan stanjem u stranci, a podnijevši ostavku u Gradskom vijeću vratio je mandat stranci što je u današnje vrijeme prava rijetkost. Dolaskom novog vodstva i nakon obavljenih razgovora s novoizabranim predsjednikom Danielom Radetom, Vrdoljak je izrazio želju za povratkom u SDP.

– U životu SDP-a aktivno sam sudjelovao gotovo deset godina. Danas, kada je SDP na prekretnici hoće li nastaviti silaznom putanjom ili ćemo snagom zajedništva i zdrave atmosfere provesti obećani restart te uspraviti posrnuli brod, odlučio sam staviti se na raspolaganje i sukladno svojim mogućnostima dati doprinos boljem SDP-u. Vjerujem da,
uz implementaciju novih modernih politika i konsenzusa oko zajedničkih vrijednosti te izborom u vodstvo politički nepotrošenih, ničim kompromitiranih i u svojim sredinama dokazanih ljudi, imamo priliku okrenuti jednu novu pozitivnu stranicu hrvatske socijaldemokracije – izjavio je Darko Vrdoljak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...