Gimnazija Jurja Barakovića među 20 najpoželjnijih gimnazija Hrvatske!

Iza nas je jedna, po svemu sudeći  najizazovnija školska godina. Učenici Gimnazije Jurja Barakovića su uspješno prebrodili i online nastavu, kojom su i zaključili ovu nastavnu godinu. Po riječima njihove koordinatorice, prof. Ivane Radović, provedba ispita državne mature ove je godine bila zahtjevnija utoliko što je zbog nastale epidemiološke situacije bilo potrebno angažirati znatno veći broj nastavnika te više ispitnih prostorija. Unatoč tomu naši su učenici postigli veoma dobre rezultate i na tome im čestitamo, poručuju iz gimnazije.

“Učenik 4a razreda Filip Miočić, nakon zapaženih uspjeha na državnim natjecanjima iz Kemije , našao se među najuspješnijima riješivši ispit iz Kemije sa 100% točnošću. U odabiru studija, po izboru naših maturanata i dalje prednjače Fakultet elektrotehnike i računarstva te Pravo, ali ima i onih koji će svoje školovanje nastaviti u nekim drugim državama. Tako će Luka Nešović studirati glumu, a Zara Ružić kriminalističku psihologiju u Londonu, te Lana Colić medicinu u Pragu.

Posebno smo ponosni i na činjenicu što se naša Gimnazija ove godine, po službenim podacima Ministarstva znanosti i obrazovanja, našla u 20 najpoželjnijih Gimnazija u Hrvatskoj”, kažu iz ove zadarske gimnazije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...