Longinu istekao mandat, Žilavec: “Pripreme za novu sezonu u punom su jeku”

Zaključno s jučerašnjim danom, sportskom direktoru Branimiru Longinu istekao je mandat u trajanju od tri godine.

Direktor Košarkaškog kluba Zadar iz tog razloga pojasnio je postojeću situaciju i zadane ciljeve uoči nove sezone.

“Pripreme i sve predradnje prije nove sezone 2020/21 u punom su jeku, a dosadašnji sportski direktor Klubu se stavio na raspolaganje te pomaže u radu koliko god je potrebno i moguće u ovom trenutku.” – poručio je Željko Žilavec.

Fokus Košarkaškog kluba Zadar s nedavno predstavljenim značajnim pojačanjima u trenerskom stožeru, Veljkom Mršićem i njegovim glavnim pomoćnikom Ivanom Perinčićem maksimalno je usmjeren prema novoj sezoni kako bi istu dočekali spremni i u narednom periodu zaokružili roster prve momčadi novim pojačanjima.

Upravo iz tog razloga dosadašnji sportski direktor Branimir Longin aktualnom izborniku i njegovom pomoćniku pomaže u pogledu što je bolje aklimatizacije na nove pozicije u glavnom gradu košarke i svojim angažmanom nastoji pomoći isključivo za dobrobit Kluba.

“Obzirom na brojne upite i popriličan interes javnosti oko tekućih stvari vezanih uz Klub ovim putem poručujem kako ćemo, kao što je i do sada uvijek bio slučaj pravovremeno obavještavati zadarske navijače o svim novostima i aktualnostima vezanim uz Košarkaški klub Zadar.” – istaknuo je direktor Košarkaškog kluba Zadar.

Foto: KK Zadar


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...