24-godišnjakinja za 8 tisuća kuna prostituirala zaposlenicu kluba na Boriku

Nakon istrage koja sada već traje desetak mjeseci, Državno odvjetništvo odlučilo je podignuti optužnicu protiv 24-godišnje Zagrepčanke.

Ona je, naime, kao voditeljica kluba na Boriku, za 8 tisuća kuna, jednom klijentu, dogovorila seksualne usluga sa zaposlenicom kluba, koja ih je trebala “isporučiti” na jahti klijenta.

Prije samog čina spomenuta 24-godišnjakinja novac je uzela za sebe, počinivši tako kazneno djelo protiv spolne slobode.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 30. srpnja 2020., nakon provedenih dokaznih radnji, podiglo optužnicu protiv hrvatske državljanke (1996.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv spolne slobode prostitucijom iz čl. 157. st. 1. Kaznenog zakona. (31. 7. 2020.). Okrivljenici se stavlja na teret da je 24. rujna 2019. u jednom noćnom klubu u Zadru, kao voditeljica noćnog kluba, u cilju da se nepripadno materijalno okoristi, dogovorila i organizirala pružanje seksualnih usluga od jedne zaposlenice u tom noćnom klubu, nakon čega ju je dovela na jahtu kako bi jednom muškarcu pružila seksualne usluge za novčani iznos od 8.000,00 kuna. Muškarac je predao navedeni novčani iznos okrivljenici prije pružanja tih usluga, navodi se u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...