Danas kreću radovi na Providurovoj; Ograđuje se prostor i postavlja koridor za pješake

Danas započinju radovi na montaži čelične konstrukcije unutar objekta Providurove palače u Zadru. Radovi na rekonstrukciji se izvode u sklopu projekta „ZADAR BAŠTINI – Integrirani kulturni program Grada Zadra 2020“.

Zbog početka navedenih radova od 24. kolovoza do 25. kolovoza 2020. godine privremeno će se ograditi i ograničiti pristup Poljani Šime Budinića, prostoru između crkve Sv. Šimuna te Kneževe i Providurove palače.

Za potrebe izvođenja radova, radni prostor bit će ograđen mobilnom ogradom koja će se postaviti od Kneževe i Providurove palače do kolone te od Providurove palače do crkve Sv. Šimuna gdje će, od crkve do rubnjaka/ograde, biti ostavljen koridor za pješake.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...