Dosjetili smo se kako nam od klima-uređaja može zamirisati cijeli dom

Vrući dani nezamislivi su bez klima-uređaja. Rashlađuju privatni i radni prostor omogućavajući nam tako da dnevne aktivnosti prođu lakše, a san traje duže i bez prekida. Ali osim što vam one rashlađuju zrak, mogu ga i zamirisati te čak i pročistiti.

Kako bi prostor u kojem boravite i tijekom ljetnih mjeseci bio ispunjen mirisom i bez mirisnih svijeća ili pak aparatića koji se uključuju u struju, možete iskoristiti klima-uređaj. Postupak je vrlo jednostavan – treba vam komadić papirnatog ručnika i eterično ulje.

Ispod krilca kroz koja struji hladni zrak na uređaju, uz pomoć samoljepljive trake zalijepite komadić papirnatog ručnika koji ste nakapali s omiljenim eteričnim uljem. Strujanjem zraka i mirisne će se note širiti prostorijom.

Možete izabrati miris po želji, a ako želite pridonijeti opuštenoj atmosferi, izaberite eterično ulje lavande. Zrak će pročistiti eukaliptus i paprena metvica, dok će sva citrusna ulja te ruža pridonijeti dizanju raspoloženja, piše Zadovoljna.

A zatrebate li vi vrhunski klima uređaj, najbolje bi bilo da se obratite profesionalcima iz Montis klime. Osim što ih možete nazvati na brojeve 023/384-138 i 099/490-9526, na njihovoj web stranici ali i Facebook i Instagram profilu možete doznati više o njima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...