Reno Sinovčić traži da se HNK Zadar uvrsti u 3. HNL jug umjesto NK Zadra

Na facebook stranici 3. HNL jug koja prati dalmatinski nogomet, objavljen je službeni prijedlog Nogometnog saveza Zadarske županije da se nedavno osnovani HNK Zadar uvrsti u natjecanje 3. HNL jug umjesto NK Zadra s.d.d.

Prijedlog potpisuje Reno Sinovčić, predsjednik NSZŽ, koji je ujedno i drugi najveći dioničar NK Zadra s.d.d., nakon Grada Zadra.

U prijedlogu, koji je poslan Nogometnim savezima Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, između ostaloga stoji:

– U interesu svih nas je da HNK Zadar postane nositelj kvalitete što je jako dobro za nogomet u našoj županiji. Svakodnevno se povećava broj igrača u svim kategorijama, iako je klub koji je osnovan prije pola godine, a radi se na realizaciji stjecanja što kvalitetnijih uvjeta, kako za odigravanje službenih utakmica, tako i za treniranje.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...