Anteni Zadar nagrada za najbolju akciju među svim članicama HURIN-a

U LifeClass termama “Sveti Martin” 6. i 7. listopada održavaju se Prvi dani HURIN-a, Hrvatske udruge radijskih nakladnika, čija je članica i naša radio postaja.

U sklopu manifestacije održavaju se brojni paneli i tematska predavanja, a prvi dan susreta završen je dodjelama nagrada članicama HURIN-a za nekoliko kategorija – od godina rada, najboljih emisija, najbolje internetske stranice pa do nagrade za najbolje akcije koje su provele članice HURIN-a.

Nagradu za najbolju akciju dobio je upravo naš radio i to za akciju darivanja 150 prvašića OŠ Šimuna Kožičića Benje, kao i njihove dvije područne škole Diklo i Puntamika, koju je idejno osmislio te realizirao naš Matija Lipar uz svesrdnu pomoć svih kolega s radija.

Podsjetimo, tom prigodom poklonili smo im sportske ruksake, prijenosni bidon za vodu te naljepnice za bilježnice.

Ekipa našeg radija podijelila je vrećice s poklonima zajedno s ekipom iz Decathlona i Zadarske tiskare.

U nastavku možete pogledati kako je to sve izgledalo prvog školskog dana rujna prošle godine, uz obećanje da nove akcije našeg radija možete očekivati vrlo skoro…

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...