Britanska aviokompanija odustala od uvođenja linija prema Zadru, evo što napraviti ako ste već kupili karte

Jet2, niskotarifna aviokompanija koja nudi brojne redovne i charter letove iz Velike Britanije prema turističkim destinacijama u Europi, objavila je određene operativne promjene za ljetni red letenja 2021. godine. Ukinute su i linije prema hrvatskim zračnim lukama, javlja Croatian Aviation.

Ova je britanska kompanija u ovogodišnjem ljetnom redu letenja prometovala prema Puli, Splitu i Dubrovniku, znatno manje u odnosu na prošlu godinu, što je bilo i za očekivati s obzirom na globalnu pandemiju. Nakon što je Velika Britanija krajem kolovoza stavila Hrvatsku na “crvenu listu”, ova je kompanija otkazala sve letove prema hrvatskim zračnim lukama za ovu godinu.

Zbog kontinuirane nesigurnosti izazvane pandemijom covida-19, kompanija je odustala od uvođenja linija prema Zadru u ljeto 2021. godine. Jet2 je planirao uvesti dvije linije za Zadar; iz Manchestera i Londona.

Što ako su putnici već uzeli karte?

Putnici koji su već kupili karte za ljeto 2021. godine u Zadru bit će kontaktirani od strane kompanije kako bi im ponudili alternativu, što uključuje rezervaciju leta prema Zračnoj luci Split prema kojoj će prometovati i sljedećeg ljeta.

Osim Zadra, kompanija idućeg ljeta neće prometovati ni na liniji London Stansted – Pula. Radi se o dugogodišnjoj liniji koja je uredno prometovala dulji niz godina, no zbog smanjene potražnje koju kompanija predviđa i za sljedeće ljeto Jet2 ovu liniju neće imati u ponudi sljedeće ljetne sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...