KRAJ NAKON 22 GODINE Brankica se razvela od Mladena, zadnje tri godine živjeli su odvojeno

Brak zadarskog pjevača Mladena Grdovića (61) i njegove supruge Brankice, kako doznaju 24sata, službeno je okončan na Općinskom sudu u Zadru. Bili su supružnici 22 godine.

Grdović je sve opovrgavao još od početka listopada. Ni on ni Brankica nisu bili dostupni za komentar o razvodu braka.

U ponedjeljak je Grdović za 24 sata rekao da on i Brankica uskoro ‘slave 30 godina braka’.

– Vjenčali smo se 1997. u Las Vegasu. Godišnjica nam je 21. svibnja. To će biti 30 godina braka. Sad joj je rođendan 23. studenog – rekao nam je Grdović. Prije sklapanja braka bili su u izvanbračnoj zajednici osam godina. Pitali smo ga što planira kupiti supruzi za poklon.

– Ne razmišljam o poklonu, samo se klavira ‘vatam – odgovorio je pa nastavio o svojoj glazbenoj karijeri. Bili smo uporni pa smo ga opet pitali u kakvom su odnosu on i Brankica.

– Sve je u redu. Mi smo već stari. Mi prođemo jedan kraj drugog u kuhinji. Kao da se ne vidimo – pokušao je biti duhovit Grdović. Na pitanje da zajedno poziraju fotografu Mladen se naljutio.

– Pokušavamo sačuvati svoju privatnost – rekao je Grdović, kojeg su nedavno s Brankicom snimili u šetnji Zadrom.

Ipak, Brankica je 21. svibnja nakon 22 godine braka podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka, a sud je njezinu tužbu potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri.

– Bog više ne zna što se tu događa. Kao u dječjem vrtiću. Znam da je Brankica podnijela zahtjev za rastavom u svibnju, rekao mi je to Mladen, ali što je dalje bilo ne znam. Znam i da Brankica već tri godine ne živi u njihovoj kući već je podstanar, ali Mladen je znao živjeti i kod nje. Brankica je promijenila broj, uvijek me zove s fiksnog broja koji nije njen, da je nitko ne uznemirava – rekao je menadžer pjevača Ljubo Šeperić za 24sata.

No sud je uvidom u rješenje Prekršajnog odjela od 13. svibnja doznao da njihov brak nikako nije ‘idila’ s obzirom da je Grdoviću određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. Grdović je, naime, tog dana došao na adresu gdje je Brankica podstanar i htio nasilno ući, pa ga je ona prijavila. Brankica i Mladen dosad su se više puta mirili i razilazili.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...