Planinić uoči Alkara: “Nadam se da će nam navijači opet biti podrška s tribina”

Nakon poraza u Gorici, Zadar će sutra, 6. listopada u 18:00h u Krešinom domu biti domaćin Alkaru. Ova utakmica će se odigrati u sklopu 4. kola HT Premijer lige, a Alkar dolazi s omjerom od 1-2 te im je jedina pobjeda ove sezone bila protiv KK Furnira u prvom kolu. Zadrani će se u ovom okršaju pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon poraza u zadnjoj sekundi protiv Gorice.

“S ovom utakmicom protiv Gorice smo ušli u jednu seriju gdje ćemo odigrati pet utakmica u deset dana, tako da će nam biti jako zahtjevno. Kao što vidimo u Premijer ligi svako svakoga može pobijediti. Alkar igra dobro, sigurno ćemo morati biti koncentrirani i igrati dobru pravu obranu kako bi pobijedili.  To nam je osnovni cilj, da se nakon poraza u Gorici što prije vratimo na pobjedničke staze,” izjavio je strateg Zadra Veljko Mršić.

“Nakon poraza protiv Gorice mi smo analizirali utakmicu, pripremili smo se za Alkar. Mislim da smo favoriti u toj utakmici, ali mi to moramo dokazati na terenu, mislim da ćemo to i uspjeti. Nadam se da će doći navijači kao što su došli protiv Cibone da nam opet budu podrška s tribina,” istaknuo je mladi Jure Planinić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...