PRIVEDEN TROJAC Dvije djevojke krale kozmetiku i odjeću, pomagač (19) ih čekao na parkiralištu

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije hrvatske državljanke u dobi od 27 i 18 godine, te 19-godišnjim hrvatskim državljaninom koji se sumnjiče za imovinska kaznena djela.

Sumnjiči ih se da su 27-godišnjakinja i 18-godišnjakinja u ponedjeljak, 05. listopada tijekom prijepodneva u Ulici Akcije Maslenica u Zadru u trgovačkom centru iz nekoliko trgovina u vlasništvu trgovačkih društava, u cilju da se materijalno nepripadno okoriste otuđile razne artikle (kozmetika i odjevni predmeti) u vrijednosti preko 1 000 kuna,  nakon čega su sa otuđenim predmetima u više navrata izlazile iz trgovačkog centra te ih ostavljale na čuvanje 19-godišnjaku koji ih je čekao na parkiralištu u vozilu splitskih registarskih oznaka. Svi troje su uhićeni i dovedeni u službene prostorije te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje i izvršena pretraga vozila kojom prilikom su  otuđeni predmeti pronađeni i oduzeti.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv njih je državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje da su počinile kaznena djela Krađa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...