Slavlje u obitelji Luke Modrića, čestitke poslali Maradona, Darijo Srna, Francesco Totti…

Iako je u posljednje vrijeme na svom Instagram profilu većinom objavljivao fotografije s nogometnih terena, veliki treći rođendan najmlađe kćeri Sofije bio je i više nego dobar razlog da Luka Modrić sa svojim obožavateljima podijeli djelić obiteljske atmosfere.

‘Sretan treći rođendan mojoj prelijepoj princezi! Tata te voli najviše na svijetu!’ Napisao je to na svom Instagram profilu kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaš Real Madrida Luka Modrić i uz to objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom trogodišnjom mezimicom i najmlađom kćerkom, malenom Sofijom ispred torte Mickeyja Mousea napravljenoj njoj u čast.

Plavokosa djevojčica, vjerojatno na traženje mame Vanje Modrić da se nasmije, stisnula je i pokazala sve zubiće ponosno pozirajući. Osim te, Luka Modrić objavio je još dvije fotografije, na kojima peteročlana obitelj Modrić – Luka, Vanja, Ivano, Ema i Sofia – pozira, dok su oko njih crni, žuti i crveni baloni, zlatni balon u obliku broja 3, kao i veliki Mickey Mouse balon, omiljeni lik iz crtića malene Sofije, piše Tportal.

Ispod objavljenih fotografija krenule su pristizati i čestitke, među kojima su se našle i one brojnih poznatih. Među prvima je Sofiji čestitala Izabel Kovačić koja je napisala: ‘Happy happy b-day mala najslađa naša’, oglasio se i Tarik Filipović s riječima ‘Sretno,zdravo i uvijek nasmijano’, dok je Darijo Srna stavio emotikon srca.

No, nisu samo među čestitarima bila domaća poznata lica, već i svjetske nogometne face – Marcelo Vieira Jr., Francesco Totti, Robbie Keane, pa čak i Maradona.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...