U subotu gostujemo kod Gorice; Junaković: “Imaju mladu i kvalitetnu ekipu s dobrim trenerom”

U subotu 3. listopada Zadar putuje u Veliku Goricu gdje će odigrati derbi kola protiv Gorice. Utakmica počinje u 17:00 h, prijenos će biti na HRT2. Zbog ovog, Zadar u nedjelju neće odigrati susret protiv Mornara, ta utakmica je odgođena za 9. listopada. Podsjećamo kako Darko Planinić neće biti u sastavu Zadra ove subote.

“Ovo je sigurno derbi dvije neporažene momčadi. Neće nama biti lako protiv njih, zadnjih par godina uvijek smo imali problema u Gorici. Očekujem da odigramo jednu dobru utakmicu i da pobijedimo. Svi smo zdravi, priključio nam se i Justin Carter,” najavio je utakmicu Veljko Mršić.

Što će vašoj ekipi značiti nedostatak Darka Planinića?

“Očekivali smo kad je Darko došao da će se to dogoditi. Mislim da smo dobro spremni da se to neće osjetiti. Djelomično će osjetiti jer Darko je jedan izuzetno kvalitetan igrač, međutim mislim da je ovo prilika za druge igrače koji su imali manju ulogu. Darko se bavi  stvarima koje su u ovom trenutku puno bitnije od košarke i nadamo se da će to riješiti,” trener je komentirao nedostatak Darka Planinića.

“Gorica ima jednu mladu i kvalitetnu ekipu s dobrim trenerom, koji je tu već godinama i koji je tamo stvorio prepoznatljiv sustav. Mislim da će biti dosta teška i zahtjevna utakmica, mi moramo ući u utakmicu maksimalno, dati sve od sebe i raditi ono što radimo tu na treningu,” kazao je Martin Junaković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...