Vraća se ABA liga u Krešin dom; Gledatelji će morati dati osobnu, ostaviti kontakt i izmjeriti temperaturu

Nakon više od šest mjeseci, u dvoranu Krešimira Ćosića konačno se vraća ABA liga!

Zadar će sutra, 9. listopada ugostiti crnogorski Mornar u 18 sati, a ovo će biti prva utakmica sezone u ABA ligi za obje momčadi. Podsjećamo kako se utakmica trebala odigrati u nedjelju 4. listopada, ali je odgođena jer je Zadar dan prije toga igrao utakmicu nacionalnog prvenstva. Momčad iz Bara svoju je sezonu već započela u 7Days Eurokupu s jednim porazom od Ulma na gostujućem terenu i domaćom pobjedom protiv španjolskog kluba Unicaja.

Ulaz će biti dozvoljen samo za one koji imaju godišnje ulaznice za sezone 2020/2021. Također molimo sve da se pridržavaju svih sigurnosnih mjera. Pri ulazu u dvoranu navijači će morati uz svoju godišnju ulaznicu pokazati svoju osobnu iskaznicu i ostaviti kontakt broj. Također, svakom će se navijaču mjeriti tjelesna temperatura. U dvorani će navijači morati sjediti na svakom četvrtom sjedalu što će biti dodatno označeno.

VIP, obiteljski VIP i press tribine bit će zatvorene, dok će prsten i tribina biti otvorene uz slobodno sjedenje. Svaka osoba koja bude prisutna mora imati masku na licu tijekom cijele utakmice. U dvorani će biti dostupno sredstvo za dezinfekciju. Sva četiri ulaza će biti otvorena od 16:30h. Zbog cijelog ovog procesa molimo sve da dođu ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu.

– Molimo sve da se pridržavaju mjera, da se tijekom cijele utakmice nosi maska na licu, i također je zabranjeno pušenje u dvorani. Hvala na razumijevanju, kazuju iz kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...