Instagram i Messenger upravo su dobili nekoliko jako zanimljivih značajki

Facebook je razotkrio nekoliko noviteta za popularne aplikacije, uključujući temu temeljenu na K-pop bendu BTS, kao i povratak značajke Watch Together.

Facebook je izbacio nekoliko noviteta koji će poboljšati iskustvo digitalnog čavrljanja u Messengeru i Instagramu. Vraća se Watch Together, značajka uz koju korisnici mogu zajedno gledati videe, kao i dodatne opcije za personalizaciju razgovora, i to na obje platforme. Za kraj, tu je i ‘Vanish mode’, opcija za ‘tempiranje’ poruka.

Watch Together je stigao na Instagram

Facebook je za Messenger u rujnu predstavio značajku Watch Together, a sad ona dolazi i na Instagram. Kompanija je promjene objavila u službenom blogu.

Podsjetimo, Watch Together omogućava sinkronizorano gledanje videa s prijateljima tijekom video razgovora. Kako bi promovirao dolazak Watch Togethera na Instagram, Facebook je objavio dvije originalne serije koje su ekskluzivne na Instagramu i Messengeru: Post Malone’s Celebrity World Pong League i Here for It With Avani Gregg.

Kako biste gledali ove serije, prvo ćete morati ući u video razgovor s prijateljima na Messengeru ili Instagramu. Nakon toga birajte karticu TV & Movies i tamo ćete pronaći gore spomenute emisije.

Nove teme za razgovore

Messenger je također dobio nekoliko vizualnih tema, uključujući i TinyTAN, temeljenu na popularnom k-pop bendu BTS. TinyTAN tema pored vizualne promjene prozora za razgovore omogućava i slušanje pjesama s novog BTS-ovog albuma, uređivati reakcije, kao i slanje emotikona ljubičastog srca.

Vanish Mode dolazi na Instagram

Vanish mode, mogućnost tempiranja poruka na brisanje nakon određenog vremena, dolazi i na Instagram. Vanish Mode nije globalno dostupan na obje aplikacije, no Facebook obećava da će stići uskoro, javlja Tportal.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...