Provaljeno u tri trgovine, lopov iz ljekarne na Relji ukrao nekoliko tisuća kuna na osobito drzak način

S četvrtka na petak u Vrsima nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

S četvrtka na petak u Viru nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe

U petak poslijepodne u Ulici Put Murvice u Zadru nepoznati počinitelj je na osobito drzak način iz ljekarne u vlasništvu trgovačkog društva otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U nedjelju u Bibinjama nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...