Za mladićem iz Starigrada noćas je tragala policija, HGSS i tridesetak mještana, pronašao ga je – Moro

Kasno navečer, 03. studenog, na dežurni telefon Stanice Zadar stigao je poziv MUP-a da se na području Starigrada traga za mlađom muškom osobom koja se nakon svađe u obitelji udaljila od kuće.

“Zatražena je naša pomoć kao i pomoć mještana koji su se odazvali u velikom broju. U potragu je krenulo tridesetak lokalaca, tri policajca i četiri člana HGSS-a sa dva potražna psa. Nakon pretraživanja područja ljudima jedan potražni K9 tim Stanice Zadar kojeg čine vodič i pas kreću na teren. Pas Moro vodi prema već pretraženom području i ubrzo pronalazi osobu”, kažu iz HGSS Stanice Zadar.

Moro je sa svojim vodičem nedavno položio licencu i ovo mu je prva potražna akcija nakon licenciranja. Ovo je rezultat velikog truda, puno treninga i rada sa psom njegovog vodiča.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...