Zadar gostuje kod Dubrave: “U domaćem prvenstvu smo u skoro svim utakmicama favoriti”

Zadar u četvrtak, 5. studenog u 19 sati gostuje kod zagrebačke Dubrave u športskoj dvorani Dubrava u sklopu 9. kola HT Premijer lige.

Zadrani se nalaze pri vrhu tablice s pet pobjeda i jednim porazom dok je Dubrava na devetom mjestu s dvije pobjede i četiri poraza.

Momčad Dubrave je ovog tjedna izašla iz samoizolacije, posljednju utakmicu su odigrali na Baldekinu gdje su upisali važnu pobjedu protiv Šibenke. Momčad Veljka Mršića je u prošlom kolu na domaćem terenu slavila protiv Hermes Analitice.

“U domaćem prvenstvu smo u skoro svim utakmicama favoriti, očekuje se od nas da pobijedimo. Nismo gledali Dubravu neko vrijeme jer su bili u samoizolaciji, u posljednjoj utakmici protiv Šibenke su odigrali jako dobro, pogotovo u drugom poluvremenu gdje su protiv domaće momčadi imali visokih +20. Imaju određenu kvalitetu. Vidjeli smo protiv Hermes Analitice da nema opuštanja jer početkom drugog poluvremena Hermes nam je napravio seriju od 10-0, to ne smijemo dozvoliti. Idemo s ciljem pobijediti,” kazao nam je strateg zadarske klupe Veljko Mršić.

“Dubrava je dobra momčad, sad su bili su samoizolaciji pa ćemo vidjeti u kakvom su stanju. Mi smo bolja momčad kao što smo dokazali u domaćem prvenstvu i mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje,” rekao je centar Zadra Jure Planinić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...